lauantai 9. joulukuuta 2017

Valkoinen kattaus

Juhlistimme Suomi 100 juhlapäivää syömällä perheen kesken yhdessä. Ihan kaikki ei päässyt paikalle, koska oli pikkujouluja ja influenssaa. Kattauksen teemaksi valitsin lumen ja sen myötä lähdin kokoamaan pöytää. En halunnut muuta sinistä, kuin liput ja kynttilät. Liput askartelin pahvista, coctailtikuista ja teipistä. Lumipallot tein aikaisemmin nenäliinoista. 



Tarjolla oli paikallisia herkkuja. Alkupalaksi saaristolaisleipää graavisiialla, pääruokana sisäpaisti, valkosipuliperunat ja punaviinikastike. Jälkiruoka oli tytön valmistama herkku hilloista ja juustoista.







Pikkumies sai oman pienen lipun, joka oli lasisaappaassa. 



Jätkänkynttilä poltettiin juhlan kunniaksi rannassa. Aamulla olikin hieno taideteos palaneesta jätkänkynttilästä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit kommentin!